DDP-jatkokoulutukset 2018

Viime syksyn kouluttajamme, psykologi Cas Scneider saapuu toukokuussa Tampereelle pitämään kaksi DDP-jatkokoulutusta. Varaa paikkasi nopeasti:

  • Neljän päivän DDP-jatkokurssi (Level II) ma-to 14.-17.5.2018
  • Kahden päivän työnohjauspäivät pidemmälle ehtineidelle pe-la 18.-19.5.2018

Ilmoittaudu DDP-jatkokoulutuksiin >

DDP-jatkokurssi 14.-17.5. on avoinna kaikille kolmen tai neljän päivän peruskurssin aiemmin käyneille (kouluttajat Arthur Becker-Weidman, Dan Hughes, Courtney Rennicke, Cas Schneider). Kurssi on avoin myös kaikille, jotka ovat jo osallistuneet jatkokurssiin, mutta haluavat syventää ja päivittää tietojaan tai tuoda oman tapauksen tai nauhan mukanaan. Jos olet jo osallistunut neljän päivän peruskurssiin, tämän jatkokurssin käyminen kattaa DDP-instituutin vaatimukset tarvittavista minimissään 56 teoriatunnista, jotta voit halutessasi rekisteröityä DDP-instituutin pätevöitymisohjelmaan. Jatkokurssi perustuu osallistujien tapaus-/videoituun työskentelyyn, harjoituksiin sekä opetusnauhojen katseluun.

Pidemmälle ehtineiden työnohjauspäivissä 18.-19.5. paneudutaan osallistujien omiin tapauksiin/nauhoitettuihin istuntoihin ja syvennetään niiden kautta omaa osaamista. Päivissä on myös mahdollista näyttää DDP-koulutusohjelmaan vaadittavaa rekisteröitymisnauhaa tai puolivälinauhaa. Tunnit lasketaan myös hyväksi, jos niitä puuttuu vaadittavista 56 teoriatunnista.

Cas Schneider on pitkän linjan traumatyöntekijä, psykologi ja DDP-työnohjaaja/kouluttaja Englannista.

Koulutuspaikkana on Lapland Hotel Tampere, Yliopistonkatu 44, Tampere.

Jatkokurssin hinta on 1250 € ja työnohjauspäivien hinta 700 € sisältäen koulutuksen, materiaalit ja runsaat tarjoilut.

Ilmoittaudu DDP-jatkokoulutuksiin >