DDP-jatkokurssi (Level 2) 6.-9.5.2019, Tampere (4 pv)

Pidetty ja ammattitaitoinen kouluttaja, psykologi Cas Schneider vetää toukokuussa 2019 Tampereella nelipäiväisen DDP-jatkokurssin sekä DDP-työnohjauspäivän niille, jotka jo soveltavat menetelmää työssään. Jatkokurssi on täynnä. Työnohjauspäivässä on vielä tilaa.

  • Neljän päivän DDP-jatkokurssi (Level II) ma-to 6.-9.5.2019
  • DDP-työnohjauspäivä (edistyneet) pe 10.5.2019

Ilmoittaudu DDP-työnohjaukseen >

DDP-jatkokurssi  on avoinna kaikille kolmen tai neljän päivän peruskurssin aiemmin käyneille (kouluttajat Arthur Becker-Weidman, Dan Hughes, Courtney Rennicke, Cas Schneider). Kurssi on avoin myös kaikille, jotka ovat jo osallistuneet jatkokurssiin, mutta haluavat syventää ja päivittää tietojaan tai tuoda oman tapauksen tai tallenteen terapia/hoitotilanteesta saadakseen tapauskohtaista ohjausta.

Jos olet jo osallistunut neljän päivän peruskurssiin, tämän jatkokurssin käyminen kattaa loput DDP-instituutin vaatimukset tarvittavista minimissään 56 teoriatunnista, jotta voit halutessasi rekisteröityä DDP-instituutin pätevöitymisohjelmaan. Jatkokurssi perustuu osallistujien tapaus-/videoituun työskentelyyn, harjoituksiin sekä opetustallenteiden katseluun.

Cas Schneider on pitkän linjan traumatyöntekijä, psykologi ja DDP-työnohjaaja/kouluttaja Englannista.

Jatkokurssin hinta on 1250 € sisältäen koulutuksen, materiaalit ja runsaat tarjoilut.
Työnohjauspäivän hinta on 300 € sisältäen henkilökohtaisen ohjauksen ja tapausarvioinnin.

Ilmoittaudu DDP-työnohjaukseen >

Koulutuspaikka
Valtatie30
Hatanpään valtatie 30
33100 Tampere