DDP-työnohjauspäivät, syksy 2018

Ilmoittaudu työnohjauspäiviin >

Sinulle, joka haluat kehittyä DDP-osaamisessasi ja ylläpitää DDP-asennetta työssäsi, tarjoamme syksyn seminaarin lisäksi Tampereella sekä Cas Schneiderin että Mervin Maierin työnohjauspäivät, joissa keskitymme osallistujien omiin tapauksiin, sekä omien istuntotallenteiden että ns. paperitapausten pohjalta.

  • Cas Schneider pe 5.10.18 (sekä la 6.10.18 mikäli riittävästi halukkaita) ja
  • Mervin Maier ke 14.11.18. Mervin on itse pitkään työskennellyt laitoshoidon puolella, joten hänellä on vankkaa omakohtaista kokemusta siitä.

Työnohjauspäivissä on mahdollista kirjautua DDP Instituten koulutusohjelmaan näyttämällä oma terapiatallenne. Olemme rakentamassa myös suomalaista koulutuspolkua, jonka toivomme olevan tulevaisuudessa mahdollista.

Hinta Yhden työnohjauspäivän hinta on 300 € sisältäen runsaat tarjoilut. Cas Schneiderin osalta tarjoamme ensisijaisesti perjantaita 5.10. ja toista päivää edellyttäen, että on riittävästi osallistujia.

Koulutuspaikka Tampereella tarkentuu myöhemmin.

Psykologi Cas Scneiderin toukokuussa Tampereella pitämä nelipäiväinen DDP-jatkokurssi oli suosittu ja täyttyi nopeasti. Mervin Maierilla on pitkä kokemus erityisesti laitos-/asumisyksikköhoidosta.

Cas Schneider on pitkän linjan traumatyöntekijä, psykologi ja DDP-työnohjaaja/kouluttaja Englannista.

Mervin Maierilla (USA) on yli 40 vuoden kokemus pari- ja perheterapiasta, laitoshoidosta ja yksityisvastaanotolta.

Ilmoittaudu työnohjauspäiviin >